Плаћања - Банковни рачуни

Испуните своја плаћања преко вашег банковног рачуна.

Депозитни детаљи:

БАНКА: Пираеус банка

Свифт код - БИЦ = ПИРБГРАА

ИБАН: ГР28 0171 8630 0068 6313 7630 397

Власник банковног рачуна: ЛУКСУРИ ЛИВИНГ ПЦ

АДРЕСА: ТСИМИСКИ И. 93 / Зип Цоде 54622 / ГРАД: ТХЕССАЛОНИКИ / ЗЕМЉА: ГРЧКА